3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Afvoer Ontstoppen Lisse

Wij beëindigen uw afvoer verstopping!

Afvoer ontstoppen Lisse

Afvoer ontstoppen Lisse? Heeft u een verstopte afvoer? Riool Ontstoppen Lisse staat voor u klaar! Er zijn verschillende manieren en gereedschappen om een verstopping te verhelpen. Op deze pagina leggen wij uit wat wel en niet goed werkt. Daarnaast hebben wij een aantal manieren beschreven hoe u zelf uw afvoer kunt ontstoppen.

Heeft u al geprobeerd om zelf uw afvoer te ontstoppen? Dan is het aan te raden om contact op te nemen met een professionele riool- en afvoerspecialist. Bel voor een afspraak met Riool Ontstoppen Lisse naar 0252 202 793. Afvoer Ontstoppen Lisse staat voor u klaar!

Ontstoppingsdienst Lisse

Onstoppingsdient Lisse helpt u graag met uw verstopping. Het maakt niet uit welke afvoer het is, onze loodgieters kunnen elke verstopping verhelpen.

Onze ervaren vakmannen beschikken over de kennis om alle problemen in en rondom de afvoer te verhelpen. Voor elk probleem hebben wij een passende oplossing. Daarnaast kunnen wij u van advies voorzien dat ervoor zorgt dat uw riool en afvoer in optimale staat blijft.

Wilt u onze Ontstoppingsdienst Lisse inschakelen? Bel ons dan gerust op via 0252 202 793.

Bij spoed 24/7 bereikbaar

Er zijn gevallen waarbij er met spoed gehandeld moet worden. Bijvoorbeeld op het moment dat het water uit de afvoer omhoog komt en de afvoer nog gebruikt moet worden. Dan wilt u natuurlijk dat er zo snel mogelijk iemand komt om het probleem te verhelpen.

Voor dergelijke gevallen kunt u contact opnemen met Riool Ontstoppen Lisse. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedgevallen.

Heeft u met spoed hulp nodig van een vakman? Bel dan direct met een loodgieter van Afvoer Ontstoppen Lisse via 0252 202 793

Afvoerfilter schoonmaken

Elektrische apparaten zoals een vaatwasser of wasmachine zijn voorzien van een filter. Dit filter houdt vuilresten tegen zodat je afvoer schoon blijft. De afvoerfilter schoonmaken is essentieel om verstoppingen in de afvoer van de vaatwasser of wasmachine te voorkomen. Deze filters moeten daarom regelmatig gecontroleerd worden.

Om de filter goed schoon te maken dient u deze eerst te verwijderen uit de machine. Vervolgens kunt het vuil afspoelen met warm water en sop. De schone filter moet eerst opdrogen voordat de filter weer teruggeplaatst kan worden.

Heeft u nog steeds last van een verstopping na het schoonmaken van de filter? Neem dan contact op met Afvoer Verstopt Lisse via 0252 202 793.

Sifon controleren

De sifon kan ook de oorzaak zijn van de verstopping in de afvoer. De sifon is de zwanenhals onder de gootsteen dat fungeert als stankafsluiter. Hier kunnen vuil en etensresten ophopen. Het is daarom belangrijk om af en toe de sifon te controleren.

Het is makkelijk op te lossen als de verstopping zich bevindt in de sifon. Een sifon is meestal eenvoudig los te draaien waarna het vuil eruit gehaald kan worden. Nadat de schone sifon weer vastgedraaid is kunt u kijken of het probleem verholpen is.

Krijgt u de sifon niet losgedraaid? Of zit het probleem niet in de sifon? Bel dan gerust voor hulp naar 0252 202 793. Riool Onstoppen Lisse staat voor u klaar!

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Als uw afvoer verstopt zit door vuilresten kunt u wellicht de leiding ontvetten met wat zuiveringszout en azijn. Dit is een goedkope manier met natuurlijke middelen. Hiermee kunt u geen schade aanrichten aan uw verstopte afvoer.

Vul een emmer of bak met warm water en voeg daar wat zuiveringszout (baking soda) en azijn aan toe. Even goed roeren om te mengen en vervolgens kunt u de emmer vanaf zo hoog mogelijk leeggooien in de afvoer. De hoogte zorgt voor meer druk op de blokkade. Het vuil weekt dan hopelijk los van de wanden en wordt dan afgevoerd door de leiding.

Indien de blokkade niet gelijk weg is kan het helpen om het mengsel een tijdje in te laten trekken. Mocht dit ook niet werken kunt u contact opnemen met één van onze loodgieters van Afvoer Ontstoppen Lisse.

Afvoer verstopping verhelpen met een plopper

De afvoer verstopping verhelpen met een plopper is de meest bekende manier om een verstopping op te lossen. Helaas werkt dit niet voor hardnekkige verstoppingen maar in sommige gevallen is het gebruiken van een plopper al voldoende om de afvoerverstopping los te laten komen.

Wanneer u een plopper op de afvoer zet en hier aan duwt en trekt, creëert u zuigkracht. Door deze zuigkracht komt het vastzittende vuil weer naar boven. Het is hierbij van belang dat de plopper goed aansluit en volledig over de afvoer heen zit.

Heeft het ontstoppen met de plopper niet geholpen? Neem dan gerust contact op met Afvoer Ontstoppen Lisse via 0252 202 793.

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere oplossing is de ontstoppingsveer. Met deze veer kunt u proberen om de verstopping door de leiding heen te drukken. Dit is een effectieve methode voor hardnekkige verstoppingen. Het nadeel hiervan is echter dat u wel schade aan kunt richten aan de afvoer.

De flexibele stalen ontstoppingsveer moet in de afvoer geduwd worden. Het is goed mogelijk dat de veer langs een bocht geduwd moet worden. Dit kunt u doen door te spelen en draaien met de veer zodat het kopje van de veer langs de bocht heen geduwd kan worden. Het is aan te raden om voorzichtig te werk te gaan zodat u de afvoer niet beschadigd.

Heeft u de verstopping bereikt? Dan kunt u voorzichtig duwen, draaien en trekken aan de veer. Zo maakt u de blokkade los van de afvoerwand.

Is het u niet gelukt om het zelf te doen? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken.

Voorkomen van afvoerverstoppingen

Wanneer de eerste signalen van een verstopping zichtbaar worden , is het niet verstandig om lang te wachten met het ontstoppen van uw afvoer. Een verstopping wordt dan alleen nog maar erger. Het voorkomen van een hardnekkige afvoerverstopping is beter dan het verhelpen van een verstopping.

Afvoer Ontstoppen Lisse heeft hieronder een aantal adviezen beschreven om verstoppingen te voorkomen en uw afvoer in goede staat te houden.

Het is verstandig frituurvet, olie of etensresten niet door de afvoer te spoelen. Zo voorkom je ophopingen die kunnen leiden tot een verstopping. Doet u dit wel? Dan raden wij u aan om uw afvoer eens in de zoveel tijd te controleren.

Wij kunnen je hiermee helpen met onze camera’s en andere apparatuur. Door de afvoer bijvoorbeeld met hoge druk te reinigen wordt de kans op een verstopping geminimaliseerd. Daarnaast zijn de binnenwanden weer mooi schoon. Hierdoor gaan de leidingen ook langer mee.

Wilt u een afvoerverstopping voorkomen? Bel dan voor een afspraak met Riool Ontstoppen Lisse via 0252 202 793.

Kosten afvoer ontstoppen

Wij snappen dat u wilt weten hoeveel het kost om de verstopping te verhelpen. Alleen hebben wij hier geen eenduidig antwoord voor. Elke verstopping is anders. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren waaronder

– hoeveel tijd zijn wij er aan kwijt / arbeidsuren
– welke inspecties moeten wij uitvoeren / werkzaamheden
– welke materialen hebben wij nodig / materiaal- en machine kosten

Wij zorgen in ieder geval voor een eerlijk tarief wat vooraf gecommuniceerd wordt. Bekijk hier het complete overzicht van onze tarieven.

Daarnaast maken wij op locatie een prijsopgave zodat u van te voren weet wat u kunt verwachten kwa kosten. Zodra u akkoord bent, starten wij onze werkzaamheden. Eerlijkheid en transparantie, dat is waar Riool Ontstoppen Lisse voor staat.

Wilt u de hulp van Riool Ontstoppen Lisse inschakelen? Neem dan contact op via 0252 202 793.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Lisse helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Lisse? Riool Ontstoppen Lisse staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Lisse.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Lisse? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Lisse!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Lisse

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Lisse?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Lisse via 0252 202 793. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0252 202 793

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Lisse?

De prijzen van Riool Ontstoppen Lisse zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Lisse komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Lisse?

Ontstoppingsdienst Lisse ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Lisse verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Lisse helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Lisse bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Lisse inschakelen? Neem gerust contact op via 0252 202 793.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Lisse en omstreken. Waar u ook woont in Lisse, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in het centrum, Thamerdal, Zuidelwaard, Legmeer, Meerwijk, Amsteldijk of de kwakel. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 0252 202 793 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Lisse zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Lisse op 0252 202 793.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Lisse? Neem gerust contact op via 0252 202 793.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Lisse op 0252 202 793.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Lisse was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

FC Lisse

Riool Ontstoppen Lisse is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Basisschool De Klarinet

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Lisse.

Esther

Bejaardentehuis Swaenendreef

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Lisse is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button